RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Блогеру, який розповів про роботу "Галпідшипник" в ОРДЛО, стали надходити погрози - ЗМІ

Політичний експерт і блогер Назар Приходько, який розповів про роботу підприємства "Галпідшипник" на окупованій території Донецької області, повідомив про погрози.

У Facebook він опублікував скріншот анонімного повідомлення з погрозами, пише видання УНІАН.

"Я говорив, що мене медійно труять? Людина пише з прихованого номера, погрожує... А чому? Тому що я сказав правду. Далі що?", - пише Назар Приходько.

В опублікованому їм скріншоті написано: "Про кульки-підшипники любиш писати? Дивись, бо будуть наслідки... І не тільки правові...".

Нагадаємо, раніше Назар Приходько повідомив про те, що торговий дім "Галпідшипник" працює на території ОРДЛО. Компанія спеціалізується на продажу елементів трансмісій, транспортних систем і інших комплектуючих для промисловості і сільгосптехніки.

За даними Назара Приходько, з 2014 року компанія "ні на день не зупиняла роботу донецької філії: вона була перереєстрована в так званій"ДНР", отримала код ЕДРППУ і юридичну адресу: Донецьк, вул. Сеченова, 31".

"Бізнес пішов навмання. Через запорізький філіал йшов і йде транзитний потік продукції на Донецьк, де комплектуючими користуються окупанти, адже техніку, яка вбиває наших воїнів, ремонтувати треба", - писав блогер в квітні цього року.

"Пиши, борись, будь патріотом, але! На тебе спустять "собак", тобі будуть загрожувати, тебе "замовлять", - написав Назар Приходько в публікації про погрози.