RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В холдингу TECHIIA спростували зв'язок з російськими партнерами - заява

партнерський матеріал

Холдинг TECHIIA з лютого припинив контракти з партнерами з РФ і допомагає відстояти свободу України через ГО "Фундація Течія", яка з початку повномасштабного вторгнення витратила на допомогу армії й жертвам війни близько $22 млн.

Про це йдеться в офіційній заяві на сайті холдинга.

Зазначається, що TECHIIA веде бізнес згідно із чинним законодавством, регулярно проходить міжнародні аудити й не має жодних претензій із боку влади й контролюючих органів. В холдингу працює понад 1000 співробітників по світу, холдинг розвиває понад 10 різноманітних бізнес-напрямків.

В заяві йдеться, що керівний партнер Олег Крот заявив про те, що особисто допоміг на $60 млн і його слова підтвердив у своєму інтервʼю Forbes Давид Арахамія.

"Олег Крот володіє бізнесом за межами холдингу TECHIIA, і це було його рішення розпорядитися доходом, спрямувавши його на потреби української армії. Ми закликаємо поважати рішення Олега Крота не розголошувати інформацію про конкретні закупівлі та напрями постачання, адже від цього залежить його особиста безпека", - зазначили в TECHIIA.

Також вказується, що Роман Родін — керівник юридичного департаменту TECHIIA і не має жодного стосунку до інших компаній.

Щодо негативних матеріалів про холдинг, які були опубліковані у ЗМІ раніше, в TECHIIA зазначили наступне: "Автор стверджує, що буцімто холдинг щось спеціально робить, щоби приховати якусь інформацію. Турнір, про який йде мова в статті, показували всі бетери, а його огляд робив один із найбільш авторитетних сайтів у світі зі щомісячною аудиторією 2,7 млн. Відео самих турнірів бетінгові платформи не зберігають після їх закінчення".