RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

"Променергообладнання" передала вже третю автодрабину німецького виборника Magirus для Дніпропетровщини

Компанія "Променергообладнання" передала вже третю автодрабину від німецького виробника Magirus для Дніпропетровщини. На цей раз дніпровські рятувальники отримали висотну техніку Magirus M60 L, яку допомогла придбати місцева влада Дніпра, - повідомили в компанії.

Автодрабина унікальна тим, що складається із шести секцій і забезпечена системою активного гасіння коливань (комп’ютерною стабілізацією), а також системою безпеки VARIO. Баштова драбина з автоматичним самовирівнюванням забезпечує бічний нахил до 22%. Крім того, легкість використання Magirus M60L забезпечує комп'ютерний моніторинг її роботи та ідентифікація усіх процесів на дисплеї.

Мер міста Дніпра Борис Філатов зазначив, що місцева влада придбала одну із найвищих у країні пожежних автодрабин завдовжки 60 метрів. Ця драбина дозволить вогнеборцям досягти 21 поверху будинків.

"Від роботи наших героїв-рятувальників завжди залежить життя інших людей. Надто зараз — під час повномасштабної війни. У вересні було анонсовано придбання цієї техніки. Цей механізм спеціально виготовлено в Німеччині для Дніпра", - зазначив мер міста.

Керівник компанії "Променергообладнання" Андрій Заліський зазначив, що ця автодрабина була виготовлена на замовлення місцевої влади Дніпра у німецькому місті Ульм. Компанія Magirus має великий досвід у виловлені такого типу висотної техніки. Також висотна техніка оснащена рятувальним ліфтом. Як зазначили у компанії, тривалість приведення в робоче положення автодрабини складає усього 160 секунд.

Андрій Заліський розповів, що раніше компанія передала для рятувальників Дніпропетровщини на замовлення Державної служби України з надзвичайних ситуацій ще дві автодрабини від виробника компанії Magirus висотою 42 метри. Крім того, кожну спецтехніку доукомплектували усім необхідним обладнання від провідних виробників.

"Ще дві автодрабини висотою 42 метри були презентовані раніше. Хороша, надійна, безпечна, швидка у застосуванні і зручна у роботі техніка повинна бути у наших рятувальників. Ми працюємо заради безпеки кожного фахівця, тому перед тим, як передати спецтранспорт у підрозділ ДСНС, ми тестуємо її. Крім того, наша команда має сервісну службу, що підтримує гарантію на автодрабини. Це дуже важливо. Проводимо інспекцію, налаштовуємо і запускаємо в роботу", - розповів Андрій Заліський.

Керівник компанії "Променергообладнання" подякував місцевій владі міста Дніпра за підтримку українських рятувальників та співпрацю.