RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Насолити ворогу: NOVUS передасть прибуток від соледарської солі на FPV-дрони

Мережа NOVUS передає прибуток від продажу солі "ВОЛЯ" з Соледару на закупівлю FPV-дронів для військових на передовій.

"Долучайтеся до підтримки наших захисників – купуйте у магазинах NOVUS або на novus.online сіль "ВОЛЯ" з незламних шахт Соледару", - зазначили в мережі.

Наразі вже понад 38 тисяч пачок солі перетворилися на 7 млн гривень і 45 бойових пташок. На ці кошти через благодійні фонди "Support AZOV" та "Вірю в Україну" було придбано 45 дронів Mavic 3 та Mavic 3T, які вже допомагають захисникам на фронті та працюють на перемогу. Чергова партія FPV вже прямує до місця призначення.

Відео - Даша Астаф'єва долучилася до ініціативи "ВОЛЯ", щоб підтримати збір на FPV дрони

Щоб долучитися до акції потрібно придбати сіль "ВОЛЯ" у магазинах або на novus.online для себе або в якості сувеніру для друзів та родичів. Вартість пачки, що водночас є донатом, складає 200 гривень, а весь прибуток від продажу йде на FPV-дрони військовим.

Фото: військові отримують дрони завдяки ініціативі "ВОЛЯ"

Також купуючи товари торгової марки NOVUS клієнт може підтримати бійців Третьої окремої штурмової бригади у найгарячіших точках фронту - 1 гривня з продажу кожного товару йде на термінові потреби бригади. Понад 5,8 млн гривень з ТМ NOVUS конвертувалися у важливе військове оснащення, зокрема оптичні пристрої та авто.

"Приєднуйтесь до ініціатив NOVUS та розповідайте про них друзям! І пам'ятайте, свідомі вчинки та маленькі донати наближають нас до великої перемоги!", - звернулися організатори.