RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Бізнес

Новини

18 вересня

17 вересня

16 вересня

15 вересня

14 вересня

13 вересня

Всі новини

Депутати Філатова потрапили в гучний скандал: запалювали на Мальдівах під час "відрядження"

Дозвіл на поїздку депутатам підписував особисто мер Дніпра Борис Філатов – нібито для участі у міжнародній конференції з відбудови міста

Депутати міської ради Дніпра з партії "Пропозиція", яку в місті очолює мер Борис Філатов, потрапили в гучний скандал, поїхавши разом з дружинами та подругами відпочивати на елітний курорт Vakkaru Maldives на Мальдівах замість участі в міжнародній конференції з питань відбудови міста.

Про це пише УНІАН.

Під час відпочинку депутати ласували омарами з просеко, а в перервах між трапезою вони танцювали та співали патріотичні пісні.

Зокрема, на відео можна побачити голову фракції Філатова у міськраді Сергія Пустовія, який опікується земельними питанням. Компанію йому склали його дружина Ірина те ще кілька депутатів разом з їхніми супутницями.

Під час відпочинку дніпровські депутати та їхні подруги зовсім не соромилися демонструвати розкішний спосіб життя.

Зокрема, депутат від "Пропозиції" Євген Кривошеєв, який також відповідає у Філатова за землю та будівництво, приїхав на Мальдіви з дружиною Ольгою, яка вбралася у коштовності на суму понад €50 000 (кольє Van Cleef – €12 900, браслети – €6600 та €4950, Cartie за €14 400, сережки за €4450).

Відео на телефон зняв ще один депутат Дніпровської міськради Каміль Примаков з "Євросолідарності, на руці якого можна побачити годинник Rolex Skydweller за $25 000. Його дружина Оксана вдягнена у браслети Сartier Love, Petit Modele, Pave, загальна вартість яких склала понад €150 000.

Водночас автори розслідування зазначають, що дозвіл на таке "відрядження" депутатам підписував особисто мер Дніпра Борис Філатов – нібито для участі у міжнародній конференції з відбудови міста.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: