RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" Бахматюка увійшов до списку найбільш інноваційних компаній України

Найбільший український агрохолдинг України Укрлендфармінг (Ukrlandfarming) українського бізнесмена Бахматюка увійшов в рейтинг найбільш інноваційних компаній України.

Склали рейтинг у виданні "Власть денег".

Серед безлічі інновацій, впроваджених компанією за останні роки, особливо відзначено виробництво "мармурової" яловичини - продукту, що має дуже високий експортний потенціал.

При відборі компаній головним критерієм була наявність не тільки інноваційних планів на майбутнє, але і вже успішно реалізованих інновацій у виробничій технології, продукції, що випускається або послугах, що надаються. Також враховувалися роль компанії в житті країни, обсяг інвестицій, вкладених в інноваційні проекти, участь компанії в спеціалізованих виставках і значення впроваджених інновацій для зміцнення економічного і технологічного потенціалу і міжнародного авторитету України.

При складанні рейтингу використовувалися дані з різних відкритих джерел, в тому числі офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів. У топ-20 представлені найбільш інноваційні компанії України в алфавітному порядку, без ранжирування за номерами. Крім "Укрлендфармінг" в рейтинг увійшли такі компанії як - Vodafone Україна, ДТЕК ВДЕ, Богдан Моторс, Masterсard - САН ІнБев Україна та інші.

Укладачі рейтингу відзначають, що "Укрлендфармінг" - найбільший український агропромисловий холдинг за обсягом земельного банку і виробництва яєць, серед безлічі інновацій примітний виробництвом "мармурової" яловичини - продукту, що має дуже високий експортний потенціал. Хоча поголів'я м'ясної великої рогатої худоби в цілому по країні істотно знижується, "Укрлендфармінг"його нарощує. Для досягнення таких показників не один рік пішов на те, щоб вивчити досвід застосування нових технологій вирощування великої рогатої худоби в інших країнах і створити такі ж умови в Україні.

Сьогодні рентабельність кращих м'ясних ферм "Укрлендфармінг" становить близько 20%. Це досить високий показник. М'ясні породи, які вирощує "Укрлендфармінг", стають джерелом "мармурової" яловичини, яка високо цінується у всьому світі. Головні ринки збуту цієї продукції - країни Близького Сходу і Північної Африки. "Укрлендфармінг" планує нарощувати поголів'я м'ясної стада і, відповідно, збільшувати випуск продукції.