RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ахрохолдинг АСТ спростував поширену у ЗМІ інформацію щодо зв'язків із Медведчуком

Агрохолдинг АСТ надав відповідь на інформацію у ЗМІ стосовно можливих зв'язків його власників із родиною скандального політика, який наразі перебуває у РФ.

Відповідь холдинга була оприлюднена на порталі Delo.

Агрохолдинг АСТ та підприємства, що пов'язані відносинами контролю з холдингом вказують, що не здійснювали та не здійснюють діяльність з управління як земельним банком, так і сільськогосподарськими підприємствами, що належать Віктору Медведчуку та його дружині Оксані Марченко. Засновники Агрохолдингу АСТ заявляють, що ніколи особисто не зустрічалися з сім'єю Медведчука, не мали і не мають партнерських зв'язків у бізнесі та інших сферах, тим більше не перебували у дружніх стосунках.

"Катерина Колесник не має спільного бізнесу з Оксаною Марченко як щодо здачі в оренду квартир, так і в будь якій іншій сфері. Катерина Колесник дійсно має у власності квартиру в Житловому Комплексі "Діамант". У зазначеному комплексі більше 200 квартир, які належать на праві власності різним громадянам та юридичним особам. Власники всіх квартир є співзасносниками ТОВ "Клубний дім "Діамант". Це товариство було створене ВСІМА власниками квартир як ЖЕК, адже основним видом діяльності цього Товариства є управління та обслуговування житла. Чи є Оксана Марченко учасником цього товариства - невідомо, виходячи з інформації з Єдиного державного реєстру підприємств особисто Марченко Оксана не зазначена як учасник такого Товариства. Купуючи квартиру у вказаному Житловому Комплексі, жодних намірів чи намагань познайомитись з Оксаною Марченко Катерина Колесник не мала", - вказують представники агрохолдингу.

Агрохолдинг АСТ зазначив, що юридичним департаментом холдингу готується позовна заява про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації, поширеної у ЗМІ, а грошові кошти, які будуть стягнуті за результатами справи, будуть передані на підтримку Збройних сил України.