Українські вина 46 Parallel отримали рекордні 7 нагород у Лондоні

новини компаній

Вина української компанії 46 Parallel Wine Group - Grand Admiral та El Capitan відзначені 7 медалями на Міжнародному дегустаційному конкурсі London Wine Competition 2021.

Це найбільша кількість нагород серед компаній, які представили Україну на цьогорічному конкурсі.

Визнання міжнародних експертів та медалі конкурсу отримали вина:

Grand Admiral Brut Nature ( класичний метод шампанізації з витримкою на осаді 21місяць, вінтаж 2018 р.) – срібло

Grand Admiral Merlot-Cabernet Sauvignon (марочне сухе червоне, вінтаж 2016 р.) – срібло

Grand Admiral Merlot (марочне сухе червоне, вінтаж 2016 р.) - бронза

Grand Admiral Cabernet Sauvignon -Saperavi-Merlot (марочне сухе червоне, вінтаж 2016 р.) – бронза

El Capitan Brut ( вінтаж 2020 р) – срібло

El Capitan Pinot Noir (сухе червоне, вінтаж 2019 р.) – срібло

El Capitan Pinot Gris (біле сухе, вінтаж 2019 р.) – срібло

"Лондонський конкурс – чудова нагода для виробників українских вин заявити про себе на міжнародному рівні, щоб зайняти гідне місце на полицях магазинів та стати ближчими до споживача, – говорить Анна Горкун, СЕО та власниця компанії 46 Parallel Wine Group – Для нашої команди - це перша така масштабна перемога цього року, усі вина, що були подані на конкурс отримали високі бали та визнання! Ми переконані, що про якісне українське вино мають знати в усьому світі. Україна була представлена 3 компаніями, 13 винами і ми щиро вітаємо колег, які також здобули медалі. Бажаємо, щоб перемог у українскього вина було якомога більше!"

Конкурс London Wine Competition проводиться в Великобританії з 2017 і є одним з провідних міжнародних конкурсів вин, де оцінюється не тільки їх якість, але й співвідношення якості та ціни. До складу журі входять професійні сомельє, баєри найбільших роздрібних мереж, авторитетні винні експерти, власники виноробів і винних компаній. Набрані бали сумуються і на основі підсумку визначаються переможці. Таким чином, компанія не тільки підтвердила високу якість своєї продукції, але й підвищила престиж України як виноробної країни на світовій арені.

46 Parallel WineGroup - українська виноробна компанія, яка створює вина високої європейської якості. Вина створені виключно з українського винограду з 46-ій паралелі - в Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. Компанія представлена двома брендами: преміальним – 46 Parallel та сучасним брендом Apostrophe. Бренд 46 Parallel включає дві лімітовані колекції: класичні та марочні авторські вина Grand Admiral та вишукані легкі преміальні - El Capitan.

Сьогодні компанія активно запроваджує тренд на якісне українське вино, про що свідчить її діджитал-орієнтованість та визнання експертів: з моменту презентації компанії у лютому 2020 вина 46 Parallel Wine Group вибороли понад 30 нагород вітчизняних та міжнародних дегустаційних конкурсів. Вино компанії El Capitan Pinot Gris - єдине з України - отримало медаль престижного Міжнародного дегустаційного конкурсу Concours Mondial de Bruxelles 2020.

Вина компанії отримали срібні нагороди американського конкурсу USA Wine Ratings, а Grand Admiral Cabernet Sauvignon-Saperavi-Merlot виноробів 46 Parallel Wine Group – відзначено Великою золотою медаллю Sélections Mondiales des Vins Canada та увійшло у ТОП- 30 кращих вин світу. Компанія має вже понад 37 нагород.