Оператор Vodafone Україна посилив підтримку абонентів, які їдуть подорожувати за кордон

У розпал літніх відпусток Vodafone Україна посилив підтримку своїх абонентів, які вирушають подорожувати за кордон. Тепер, за потреби, вони можуть не тільки безкоштовно зателефонувати до центру обслуговування оператора або запитати в соціальних мережах, але й отримають підтримку через популярний месенджер Viber.

Спеціально для вирішення термінових питань в роумінгу, Vodafone створив паблік-аккаунт Vodafone UA Roaming Support. Новий digital канал працює в режимі 24/7. У компаніх підкреслили, що гарантована швидкість відповідей на запитання - до 30 хвилин в будь-який час доби.

Аккаунт доступний за посиланням https://www.viber.com/vodafoneukraine. Його можна знайти й просто через пошук у списку паблік-акаунтів Viber.

У Vodafone UA Roaming Support мандрівники отримають не тільки відповіді на питання про мобільний зв'язок, а й корисну інформацію для поїздки: про нововведення в правилах перевезення багажу, про зміни в роботі популярних систем бронювання готелів або останні новини візового режиму.

А з 1 серпня клієнти Vodafone Україна можуть користуватися доступним зв'язком в роумінгу під час коротких поїздок до Європи, завдяки послузі «Безвіз уїкенд», витративши за вихідні на зв'язок всього 60 гривень. Підключати цю послугу можна завчасно, набравши запит: *600*9# і натиснувши кнопку виклику, гроші знімуться тільки в момент користування послугами за кордоном.