RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Лоукостер Ernest Airlines буде літати в Мілан і Рим з аеропорту Ярославського

Міжнародний аеропорт "Харків", що входить до групи DCH Олександра Ярославського, в наступному році відкриє пряме регулярне сполучення з італійськими містами Рим і Мілан, повідомляє прес-служба компанії.

Довгострокова угода, підписана аеропортом з лоукост-перевізником, передбачає виконання рейсів вже з 21 березня 2019 року.

Під час презентації повідомлення, 19 жовтня, відбулася також офіційна зустріч президента авіакомпанії Шаді Ель Танніра з головою Харківської обладміністрації Юлією Світличної, на якій обговорили питання початку роботи Ernest Airlines в регіоні.

"Пряме авіасполучення з Римом і Міланом стане відмінним подарунком, як для туристів, так і для представників бізнесу. Італійський лоукостер поповнить ряди авіакомпаній, які літають з аеропорту "Харків", і це безсумнівно буде сприяти розширенню нашої маршрутної мережі" - повідомив Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора Міжнародного аеропорту "Харків" "Нью Системс АМ", що входить до групи DCH Олександра Ярославського.

У Ernest Airlines також підкреслюють, що Харків був обраний завдяки його стратегічному розташуванню в густонаселеному східному регіоні України, де високий попит на перельоти в Італію. Звідси українці часто літають туди на відпочинок, роботу, до родичів і друзів, а багато італійців ведуть бізнес в Україні.

"Відкривши два нових маршрути з Харкова, ми відзначаємо нову і дуже важливу главу в історії авіакомпанії. Наша робота в Україні почалася з запуску рейсів зі Львова рік тому і пізніше з Києва. Для українців стали доступні сім напрямків в Італію, а тепер ми продовжуємо розширення рейсами з Харкова в Рим і Мілан ", - додав президент авіакомпанії Ernest Airlines.

Варто відзначити, що вартість квитків, включаючи податки і ручну поклажу, складе від 45 євро в одну сторону.

Перельоти з Харкова до Італії по четвергах, п'ятницях і неділях здійснюватимуть нові літаки Airbus A320 з 180 посадковими місцями. Квитки можна буде придбати вже з наступного тижня - після 22 жовтня.

Нагадаємо, компанія Ernest Airlines заснована в 2015 році групою шведських та італійських інвесторів. У 2017 році авіакомпанія отримала сертифікат європейського авіаційного оператора, в червні почала здійснювати рейси з Італії. Парк лайнерів включає літаки Airbus A319 і A320.

Міжнародний аеропорт "Харків" - один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень, серед яких Wizz Air, Turkish Airlines, Georgian Airlines, SkyUp, JoinUp, FlyDubai і багато інших інші.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесТранспорт
Теги: