RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Для більшості українців підписання Україною і ЄС угоду про "відкрите небо" - це перемога - Борис Колесніков

Для більшості українців підписання Україною і ЄС угоду про "відкрите небо" - це перемога.

Про це лідер партії "УКРАЇНА-НАШ ДІМ" заявив в ефірі програми "Важливе" на телеканалі НАШ.

"Дану угоду парафували ще в 2013 році і Україна чекала на її підписання, бо вирішувалася британо-іспанська суперечка про приналежність Гібралтару. І, безумовно, підписання даної угоди - це заслуга всіх урядів, починаючи з 2010 року, включаючи сьогоднішній", - заявив політик.

При цьому Борис Колесніков підкреслив той факт, що дана Угода про спільний авіаційний простір "поховає" програму президента про створення вітчизняної авіакомпанії на вітчизняному авіафлоті.

"Чудес не буває. Для того, щоб відкрити ринок українських літаків ми маємо їх віддавати в лізинг. Саме для цього в 2011 році ми організували державну лізингову компанію "Антонов Фінанс", ставка якої дорівнювала 2%. Якщо ми говоримо в цілому про розвиток авіабудування, то ми повинні вийти зі світовими правилами і наша сила в транспортній авіації. Українські транспортні літаки, безумовно, одні з кращих в світі. А що стосується пасажирських суден - тут є ще над чим працювати", - підкреслив лідер партії "УКРАЇНА- НАШ ДІМ" Борис Колесніков.