Росія перейшла до плану "Б": експерт розповів, як хитра задумка Путіна провалилася в Україні

Президент Росії Володимир Путін намагався підірвати європейську єдність кризою біженців з України, проте, не зміг і почав формувати таку саме кризу в Сирії.

Про це відомий український бізнесмен Валерій Пекар розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Відзначається, що при розпаді російського режиму Україні доведеться зіткнутися з проблемою біженців з території РФ. Перш за все, почнуть повертатися українці, які проживають в країні-агресорі.

"Я абсолютно упевнений, що в якийсь момент почнеться тиск на етнічних українців в Росії, тому що вони будуть оголошені п’ятою колоною. Завжди ж хтось винний, правильно? І в цій ситуації якісь з українців, які працюють в Росії і вже вважають її своєю батьківщиною, просто своє прізвище на "ко" поміняють на "ков", а якісь приїдуть сюди", - зауважив бізнесмен.

Він розповів, що спочатку Росія планувала створити потік біженців з України в Європу, що підірвало б європейську єдність, однак, близько 1,5 мільйонів чоловік стали внутрішньо переміщеними особами, знайшли можливість залишитися і далі жити, працювати в Україні.

"І тоді Росія вдалась до плану "Б" і зробила таку кризу в Сирії. Такого плану спочатку не було. Сирія – це план "Б", після того як не вдалося в Україні. Але ми не готові до того, що величезна імперія поруч з нами почне розпадатися на шматки і валитися нам на голову", - підсумував Пекар.

Більше про політику, вибори й те, що буде після розпаду Росії, читайте в матеріалі "Апострофа": Росія йде до свого кінця, після розпаду її шматки почнуть валитися на голову Україні - відомий бізнесмен.