RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Тарас Корніяченко другий рік поспіль увійшов до рейтингу кращих СЕО за версією видання "Власть Денег"

Сьогодні опубліковано рейтинг ТОП-25 успішних менеджерів українських компаній журналу "Власть Денег". Другий рік поспіль у ньому відзначено генерального директора компанії "ТЕДІС Україна" Тараса Корніяченка.

Творці рейтингу підкреслюють, що при виборі кращих СЕО оцінювали навички пошуку ефективних заходів протидії викликам через пандемію і зміни в бізнес-середовищі, а також здатності знайти єдино правильне рішення в складних ситуаціях.

Про генерального директора "ТЕДІС Україна" Тараса Корніяченка видання написало, що за 10 років своєї історії компанія стала одним з найбільших українських дистриб'юторів.

"У нашій країні сьогодні немає іншого такого дистриб'ютора в FMCG-секторі, який може здійснити доставку товару по всій території України в рекордно короткі терміни. Компанія протягом тижня може повністю покрити територію країни, виводячи на ринок нову марку або новий продукт. Сьогодні в "ТЕДІС Україна" діє розвинена система кар'єрного зростання: співробітникові показують, яким чином він може від звичайного торгового представника дорости до старшого, супервайзера і т. д., і це стосується всіх позицій, які є в компанії".

Нагадаємо, що рік тому Тарас Корніяченко також увійшов до рейтингу ТОП-25 успішних менеджерів українських компаній за версією журналу "Власть Денег".