RU  UA

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В Альфа-Банку розповіли про оновлення умов кредитування для бізнесу

Альфа-Банк Україна оголосив про оновлення умов кредитування на розвиток бізнесу: для клієнтів з річною виручкою від 50 до 300 млн грн змінюється підхід до формування ставки, термін прийняття рішення банком скорочується до 5 робочих днів.

Про це йдеться в матеріалі Banker.

Так, Альфа-Банк Україна надає для представників малого та середнього бізнесу різні види кредитних продуктів, у тому числі поновлювані кредитні лінії - у формі траншів для фінансування декількох операційних циклів бізнесу і разові кредити. Фінансування надається терміном до 3 років.

Альфа-Банк Україна - єдиний на фінансовому ринку України, що надає кредит без застави на максимальну суму 7,5 млн гривень. При сумі кредиту понад 7,5 млн гривень забезпеченням по кредиту може виступати будь-яке майно самого позичальника або майно третіх осіб (що надають заставу): нерухомість, транспортні засоби, обладнання.

Для клієнтів з річною виручкою від 50 до 300 млн гривень банк пропонує кредити з плаваючим типом ставки, яка розраховується за формулою: облікова ставка НБУ + 4% (станом на 20.01.2020 - 17,5%). При зниженні облікової ставки НБУ ставка кредитування за договором також буде знижуватися. Для клієнтів МСБ з річною виручкою до 50 млн гривень встановлюється процентна фіксована ставка від 21,4%.

Рішення про надання фінансування юридичним особам та ФОП з цільових галузей з різним розміром річної виручки (в цілому до 300 млн грн) банк подає протягом 5 робочих днів. До цільових галузей належать сільське господарство та АПК, харчова промисловість, роздрібна торгівля, оптова торгівля споживчими товарами, транспортні послуги, готельний бізнес, IT-послуги, легка промисловість.

Альфа-Банк Україна представляє індивідуальний графік для кожного клієнта, виходячи із специфіки його господарської діяльності і регулярності/сезонності надходжень на рахунки.

Альфа-Банк Україна - великий український банк з міжнародним капіталом, входить в приватну інвестиційну холдингову компанію ABH Holdings S.A. з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації НБУ, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, знаходиться в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів. Банк займає провідні позиції у всіх ключових сегментах банківського ринку і є одним з найбільш стійких і надійних банків в країні.