RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

В Альфа-Банку Україна заявили про відновлення роботи всієї мережі відділень

З огляду на послаблення карантину, Альфа-Банк Україна відновлює роботу своїх відділень, які раніше були тимчасово закриті через карантинні обмеження.

Про це повідомляє прес-служба банку.

З вівторка, 12 травня, клієнти Альфа-Банку Україна зможуть отримати доступ до повного спектру послуг і проводити будь-які касові операції у відділеннях свого міста.

У банку звернули увагу на змінений режим роботи відділень, що був введений для забезпечення безпеки клієнтів і співробітників банку: з 9:00 до 18:00 (касові операції - до 17:00), перерва з 13:00 до 14:00, вихідні дні - субота і неділя.

Для безпеки клієнтів і співробітників у відділеннях банку будуть щодня проводитися профілактичні заходи: додаткове прибирання з використанням дезінфікуючих засобів під час обідньої перерви і додаткові перерви для дезінфекції з 11:00 до 11:15 і з 16:00 до 16:15. Ці заходи триватимуть до повного скасування карантину.

При цьому більшість банківських операцій клієнти Альфа-Банку Україна можуть зробити в дистанційних каналах обслуговування, що працюють в режимі 24/7: мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine, інтернет-банкінгу My Alfa-Bank, банкоматах банку, в тому числі безконтактних (NFC), контакт-центрі банку за телефоном (044) 494 0101.

Альфа-Банк Україна - великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів. Банк займає провідні позиції у всіх ключових сегментах банківського ринку і є одним з найбільш стійких і надійних банків України.