RU  UA

Вторгнення відкладається? Фейгін звернув увагу на цікаву деталь переговорів Путіна та Байдена

Імовірне військове вторгнення РФ в Україну, про яке пишуть західні ЗМІ, може не відбутися раніше, ніж в жовтні 2022 року. Це пов'язано з тим, що під час онлайн зустрічі президентів США та РФ Джо Байден та Володимир Путін могли домовитися про очну зустріч.

Про це в ефірі програми "Всьо по беспрєделу" на Апостроф TV заявив російський політичний і громадський діяч, адвокат Марк Фейгін.

"Переговори це фінал, якому передувала низка конфіденційних спілкувань, які проходили в Москві... Ми не знаємо, про що вони домовилися, якщо домовилися в принципі. Я думаю, вони домовилися про зустріч. Думаю, не випадково на початку зустрічі нам показали відрізок, в якому Байден заявив, що жалкує про те, що не зустрівся очно з Путіним у Римі... Він прямо спеціально сказав, що хоче побачити президента РФ на наступному саміті - у жовтні 2022 року в Індонезії. Цим самим було позначено нові терміни, в які військова операція не повинна відбутися. До очної зустрічі уявити загострення, на які піде Путін, це означає перекреслити надію на те, що така зустріч відбудеться", - сказав він.

Також ми писали про те, що сказали в Кремлі про зустріч Путіна та Байдена.