RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Погрожували бабусі пістолетом: у Києві підлітки можуть отримати 4 роки в'язниці, фото

Столичні слідчі направили до суду обвинувальний акт щодо підлітків, які знущалися над хворою бабусею. Їм загрожує серйозне покарання.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

Група підлітків знайшла ідею для контенту у знущанні над лежачою та хворою жінкою. Хлопці весело реготали та наставляли на неї пістолет, не забуваючи знімати все це на відео. Тепер жартівникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Інцидент стався на початку листопада минулого року. Двоє "юних блогерів" перебували в гостях у свого друга і заради розваги вирішили познущатися з 76-річної хворої бабусі, яка самостійно не пересувалася. Для цього один із них взяв предмет, схожий на пістолет, і направив його у бік жінки. Його товариш у цей час знімав усе на мобільний телефон та поділився "придатним контентом" на сторінці в соцмережі.

За даним фактом фактом слідчі Оболонського управління поліції порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, та всім трьом хлопцям, 2001, 2002 та 2003 років народження, повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Поліцейські провели всі необхідні слідчі дії та за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури направили зібрані матеріали разом із обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. За вчинене фігурантам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у столиці підлітки побили ветерана АТО, який зробив їм зауваження за розпивання спиртних напоїв у публічному місці.