RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Графік роботи метро та швидкісного трамвая у Києві: всі подробиці

Метро в Києві працює в режимі перевезень з 6 ранку до 10-ї вечора на всіх трьох лініях. У той же час потяги прямують без зупинки повз станції "Хрещатик", "Дніпро", "Гідропарк", "Майдан Незалежності".

Про це повідомляє "Апостроф".

Пересадка "Хрещатик" - "Майдан Незалежності" наразі не працює.

Останні поїзди відправляються зі станцій до 22:00. Станції як укриття працюють цілодобово.

Інтервали руху поїздів у годину пік - 5-7 хвилин, у міжпіковий годинник - 10-15 хвилин. У разі повітряної тривоги рух наземними ділянками метрополітену припиняється.

Крім того, у метрополітені відновлено електронну плату за проїзд. Каси не працюють. Вартість проїзду складає 8 гривень.

Також мешканці столиці можуть пересуватися за допомогою швидкісного трамваю. Трамвай №3 відновлює роботу від станції "Ромена Роллана" до станції "Старовокзальна". З 18 травня також курсуватиме трамвай №19 від "Контрактової площі" до площі "Тараса Шевченка". Продовжують роботу за постійними схемами трамвайні маршрути №№2, 8К, 22К, 29К, 33А. Трамвайне сполучення організовано на ділянці "Подільський ТЕРД - Контрактова площа".

Зазначимо, раніше у Києві відновила роботу ще одна стація зеленої гілки метро – "Кловська". Тепер поїзди столичного метрополітену робитимуть зупинку на станції "Кловська", розташованої між станціями "Палац спорту" та "Печерська".