RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Вітання з Днем Києва 2022: яскраві вірші та листівки

У неділю, 29 травня, столиця України відзначить своє свято – День Києва. Щорічно він припадає на останню неділю травня. За традицією кияни вже з суботи починають святкувати іменини улюбленого міста. Цього року, після пережитих випробувань, українці ще більше почали цінувати свою маленьку Батьківщину, свій чудовий та сильний Київ!

"Апостроф" зібрав найкращі вітання.

***

Всіх вас, з Днем Києва я вітаю,
Щастя, радості й любові бажаю!!!

***
З днем народження столиця, з днем народження Київ!

Тебе я завжди пам’ятаю та щиро вітаю!

***

Зі святом Києве! Столице, черговий вік на твоєму рахунку. Мужньо перестояла ти подій багато, людей які творили Україну бачила багато. Тож прийми наші вітання, святкування та співання в честь твою.

***

Місто сильне, місто славне,
Місто давнє, православне,
Столиця України,
З Днем народження вітаємо,
Процвітання бажаємо!

***

Вітаю із Днем Києва! У цей теплий травневий день хочу побажати улюбленій столиці найдобрішого, найсвітлішого, найкращого. Нехай Київ завжди радує своїх мешканців та гостей чистими вулицями, чистими помислами та чистими справами. Нехай це гарне місто дарує багато позитивних емоцій, хороших новин, приємних моментів та постійного круговороту яскравих подій.

***

Вітаю з днем нашого міста – Києва. Нехай це місце буде міцно любиме і дороге кожному з нас, нехай тут здійснюються наші бажання і збуваються мрії, нехай наше місто процвітає і росте, нехай кожному його мешканцю в житті щастить.

***

Київ — серце України
І найстарше місто в світі,
Хоч пройшов усякі зміни,
Гарний весь — в зимі і в літі.
Там церкви золотобанні,
А в них дзвони міднокуті,
Як задзвонять на світанні,
В Україні всім їх чути.

***

Це справжнє свято для всіх, хто любить столицю нашої країни. Не пишатися Києвом просто не можливо, адже він – це гордість України, її серце! Київ – це багата історія, велична та древня архітектура, сучасний мегаполісний розвиток . Але головна гордість нашого прекрасного міста – це його мешканці. В цей весняний день ми хочемо привітати кожного киянина зі святом, побажати здоров’я та наснаги, стабільності та віри у своє місто та майбутнє нашої держави.

***

Київ-місто історичне,
Йому вже багато літ.
А воно красиве, вічне,
Навесні каштанів цвіт.
З нього почалась держава
У прадавні ще часи …
В ньому наша міць і слава,
В ньому предків голоси.

Нагадаємо, хоча цього року День Києва пройде в умовах війни з російськими окупантами, для мешканців та гостей столиці приготували святкову програму. "Апостроф" розповідав про те, куди піти цього дня .