RU  UA

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10

Новини

19 вересня

Всі новини

Вбивство на АЗС у Києві: затриманому загрожує довічне

Чоловіку, який вбив людину на АЗС у Києві, повідомили про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Зазначається, що 41-річному киянину інкримінують умисне вбивство з корисливих мотивів, незаконне заволодіння транспортним засобом, розбій та незаконне поводження зі зброєю.

Трагічна подія сталась вранці 18 вересня на території автозаправної станції. Там чоловік з рушниці марки "Derya Сarina X-Celerate CRX 201" вбив 65-річного чоловіка. Це сталось на Кільцевій дорозі, де підозрюваний підійшов до чоловіка, який хотів сісти у власне авто марки "Honda Accord".

"Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл в голову власника машини", - йдеться у повідомленні.

Після цього забрав сумку загиблого та поїхав з місця події на його машині. Буквально за пів години правоохоронці затримали підозрюваного поблизу місця скоєного злочину.

Авто розшукали на території гаражного кооперативу, а речі чоловіка та рушницю підозрюваний переклав у власний транспорт, звідки слідчі вилучили речові докази. В його оселі та в гаражному боксі під час обшуків виявили гранату та набої.

"Мотиви скоєного злочину встановлюються. Слідство не виключає того, що зловмисник ймовірно перебував під дією психотропних або наркотичних речовин, наразі очікуються результати медичного освідування", - додали у поліції.


Раніше ми писали про деталі затримання підозрюваного у вбивстві 18 вересня, який відкрив вогонь на автозаправній станції у Святошинському районі.