RU  UA

Вівторок, 22 жовтня
  • НБУ:USD 40.95
  • НБУ:EUR 44.35
НБУ:USD  40.95

Новини

22 жовтня

Всі новини

У Києві з авто вкрали РЕБ станцію: поліцейські затримали підозрюваного

Правоохоронці затримали фігуранта, котрий вночі у одному з дворів багатоповерхівок Святошинського району викрав з військового автомобіля РЕБ, тактичне спорядження та інші речі, які належать військовому ЗСУ. 40-річному киянину оголосили про підозру, а вкрадене майно повернули власнику.

Про це пише Київська міська прокуратура та Нацполіція.

Досудове розслідування встановило, що чоловік ввечері ходив дворами та заглядав у салони автомобілів: "Побачивши у салоні «Додж Рам» якісь речі, він розбив вікно машини та викрав «РЕБ», пульт управління дроном, ноутбук та документи військового".

Опісля він віддав всі ці речі на "зберігання" сусідці. Під час проведення невідкладних обшуків вкрадені речі знайшли.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 300 тисяч гривень. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

В Нацполіції додають: "Поліцейські обстежили прилеглу територію біля місця скоєння злочину, опрацювали записи з камер відеонагляду, опитали свідків та встановили, що до крадіжки причетний 40-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності".

Читайте також в "Апострофі", як в Одесі попередили вбивство на замовлення спецслужб РФ місцевого бізнесмена, голови громадського формування з охорони правопорядку.