RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На свята в Києві закриють центральні станції метро: названі причина, місце і час

Наближаються одразу два загальнонаціональні свята - День Державного Прапора та День Незалежності України - які з особливим розмахом відзначатимуть в Києві. У зв'язку з цим у центрі столиці буде закрито кілька станцій метрополітену.

Про це повідомляє офіційний Telegram-канал КМДА.

Так, 23 серпня в протягом дня закриють вхід і вихід на станцію метро "Золоті ворота" на вул. Володимирській.

24 серпня від початку руху і до 13:00 закриють вхід і вихід станції метро "Майдан Незалежності" і перехід між "Майданом Незалежності" і "Хрещатик" (поїзди прямуватимуть без зупинки).

Крім того, 24 серпня з 8:00 до 13:00 закриють вхід і вихід станції метро "Хрещатик" на Алеї Героїв Небесної Сотні.

Зате в ніч на 25 серпня столичне метро продовжить роботу на 2 дві години. Також продовжить роботу наземний громадський транспорт, маршрути якого проходять біля станцій метро.

Влада повідомляє, що в разі потреби 24 серпня перед початком урочистого концерту (18:30), в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метро "Олімпійська". Також після закінчення концерту, в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) входу станцій "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту".

Нагадаємо, влада Києва анонсували масштабні пробки в п'ятницю, 20 серпня , які будуть викликані проходженням колони військової техніки, задіяної в репетиції параду до Дня Незалежності.