RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Інфраструктура

Новини

20 вересня

Всі новини

Заторів більше не буде: що задумала влада Києва з новою дорогою

В районі Берківця побудують транспортні розв'язки різного рівня відповідно до чинного Генплану, що призведе до зникнення пробок.

Про це розповів "Апострофу", в. о. директора КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" Дмитро Котлубей.

За його словами, реконструкція вулиці Стеценка і прилеглих магістральних шляхів, в районі історичної місцевості Берковець істотно поліпшить стан доріг, а дворівневі розв'язки збільшать пропускну здатність і забезпечать безперервний рух транспорту на дорогах. У КМДА впевнені, що після завершення робіт пробок на цій ділянці не буде.

До того ж реконструкція має забезпечити зручне сполучення між Кільцевою дорогою Києва та Окружною навколо Києва, розвантажити район Сирець, площу Шевченка і проспект Перемоги.

Котлубей розповів, що планується ліквідувати круговий рух на перетині вулиць Стеценка та Туполєва, і зробити багато інших поліпшень: це і заміна підземних комунікацій, і ремонт тротуарів, і нові зупинки, освітлення, велодоріжки та маса іншого, що, за задумом, зробить життя всіх учасників руху легким і приємним.

Червоною лінією позначена вулиця Стеценка Фото: Апостроф

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Три мільярди на 7 років: як в Києві будуватимуть супердорогу до історичної місцевості