RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

В КОВА розповіли як міжнародні організації допомагають у відновленні Київської області

На Київщині міжнародні організації активно долучаються до відновлення об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери, що були зруйновані або пошкоджені внаслідок бойових дій.Наразі в партнерстві з близько 20 міжнародними представництвами та фондами здійснюються ремонти шкіл, дитячих садків, лікарень, амбулаторій, котелень та скважин у різних районах області.

Про це повідомляється на сайті Київської обласної військової адміністрації.

Серед партнерів, що долучилися до допомоги - Міжнародні фонди "Партнерство за сильну Україну" та "Stabilization Support Services", Угорська екуменічна служба допомоги, Представництво "ПРОЕКТ ХОУП-ЗЕ ПІПЛ-ТУ-ПІПЛ ХЕЛС ФАУНДЕЙШН,ІНК." в Україні, ЮНІСЕФ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та інші.

До виконання відновлювальних робіт іноземні організації долучають локальний бізнес. Такий підхід дозволяє створювати нові робочі місця та стимулювати економічну активність регіону.

"Край важливо залучати до цих процесів саме місцевий бізнес. Через прозорі тендерні процедури міжнародні організації пропонують локальним підприємцям долучитися до робіт із відновлення і тим самим посилити економічний розвиток Київщини", - йдеться в повідомленні КОВА.