RU  UA

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Місто

Новини

30 вересня

Всі новини

Затори в Києві: яка ситуація на дорогах 27 травня, карта

У Києві станом на ранок четверга, 27 травня, на дорогах утворилися пробки на деяких вулицях.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Ускладнено рух авто на Броварському проспекті (біля станцій метро "Дарниця" та поблизу Русанівського моста). "Тягучка" утворилися біля парку Перемоги на проспекті Визволителів і на проспекті Соборності (біля ринку "Березняки" та поблизу моста Патона). Важко проїхати по проспекту Миколи Бажана, біля станцій метро "Позняки" і "Осокорки". Автомобілі "стоять" у ст. метро "Боріспільська" по вул. Світлої.

Правий берег

Від станції метро "Термкі" по Кільцевій дорозі стоїть рух, як і по вулиці В'ячеслава Чорновола неподалік. Пробки утворилися на вул. Київська (Вишневе), Соборна (Софіївська Борщагівка). "Варто" вулиця Вадима Гетьмана (від ост. Караваєві Дачі до вул. Алекси Тихого). "Тягучка" утворилася на вул. Авіаконструктора Сікорського (біля парку "Нивки") і вул. Щербаківського (Нивки). Затори спостерігаються у метро "Берестейська", "Святошин" і "Житомирська". Великі пробки на проспектах Лобановського і Голосіївському.

Утворилися затори на проспекті Степана Бандери, вул. Куренівська, вул. Щусєва, вул. Кирилівська, вул. Вишгородська, вул. Богатирська, вул. Семена Скляренка (біля Куренівського парку), вул. Полярна (поблизу озера Опечень).

Центр

Авто стоять в заторі на проспекті Перемоги (від ст. Метро "Політех" до ст. Метро "Палац Спорту"). Ускладнено рух транспорту на вул. Жилянська. Затори утворилися на Наддніпрянському шосе, бульварі Дружби народів і Набережно-Хрещатицькій (в районі ст. метро "Контрактова площа").

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.