RU  UA

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Де в Києві машини стоять зараз в пробках: карта

Станом на ранок середи, 20 жовтня, ускладнено транспортний рух в деяких районах Києва.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Важко проїхати по проспекту Романа Шухевича і бульвару Перова, біля станцій метро "Лісова" і "Лівобережна", по проспекту Соборності (біля ринку "Березняки"), вул. Братиславська і мосту Патона. Пробки утворилися у ст. метро "Осокорки", "Позняки", "Славутич" та "Вирлиця".

Правий берег

Пробки утворилися по Кільцевій дорозі та на Софіївській Борщагівці. Водій стоять в заторі на проспекті Любомира Гузара, вулиці Вадима Гетьмана і на проспекті Лобановського, у Севастопольській площі, вул. Народного ополчення. Утворилися довгі пробки поблизу станції метро "Сирець", вул. Семена Скляренка, вул. Куренівська, вул. Вишгородська, вул. Богатирська і просп. Героїв Сталінграда. Важко проїхати біля станцій метро "Житомирська" та "Берестейська".

Центр

Авто стоять в пробках на проспекті Перемоги. Важко рухатися вулицею. Жилянська і бульвару Лесі Українки (метро "Печерська). Затори утворили на бульварі Дружби народів. Ускладнено рух на вул. Михайла Грушевського та Парковій дорозі, а також на Набережно-Хрещатицькій і Набережному шосе.

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли в Києві зменшиться кількість авто в пробках.