RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Віталій Кличко з послом Німеччини в Україні презентували композицію, створену українськими та німецькими митцями

Лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко та посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен презентували нову художню композицію, яка з’явилася на будівлі посольства Німеччини. Композицію створювали молоді художники двох країн.

Про це Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає сайт КМДА.

"Презентацію приурочили до завершення тижнів Німеччини в Україні. Прапори двох держав, зображення яких прикрасило фасад будівлі посольства, символізують дружбу та партнерство України та Німеччини, що триває вже майже 30 років. Невдовзі ми відзначатимемо річницю встановлення дипломатичних відносин між Україною і Німеччиною", – підкреслив Кличко.

Лідер партії "УДАР" зазначив, що Німеччина завжди підтримувала незалежність і територіальну цілісність України та європейські прагнення нашої держави, допомагала і допомагає втілювати необхідні реформи.

"У Києві ми з німецькими партнерами втілюємо багато проєктів, які допомагають змінювати наше місто. Тривають і побратимські відносини Києва з кількома німецькими містами. І ми будемо продовжувати нашу співпрацю, переймати найкращий європейський досвід наших друзів", – підкреслив Віталій Кличко.