RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вимагають дотримання Меморандуму: ошукані вкладники банку "Аркада" провели мітинг Київради - фото

У четвер, 9 грудня, у Києві розпочався мітинг ошуканих вкладників банку "Аркада", які вимагають від депутатів Київради ухвалити проект рішення № 08/231-4403/ПР від 07.12.2021 "Про вирішення соціального питання добудови та передачі квартир інвесторам ЖК "Еврика ", "Патріотика" та "Патріотика на озерах" згідно з Меморандумом від 7 квітня 2021, в рамках якого інвестор зможе добудувати об'єкти "Аркади".

Учасники мітингу зазначають, що 176 га території Осокорків Центральних (ЖК "Патріотика на озерах") - єдине джерело генерування фінансів для добудови ЖК "Еврика" та ЖК "Патріотика", і зазначений механізм фінансування проектів зафіксовано у Меморандумі.

Організатори називають завданням мітингу - нагадати депутатам Київради про положення Меморандуму, згідно з яким держава і мер столиці гарантувала добудову об'єктів "Аркади".

На мітингу заплановано збір групи АвтоМітингу, збори піших мітингувальників біля Київради, зачитування вимог учасників мітингу та виступи інвесторів.

Слід зазначити, що 8 грудня у Київраді було зареєстровано проект "Про вирішення соціального питання добудови та передачі квартир інвесторам ЖК "Еврика", ЖК "Патріотика" та ЖК "Патріотика на озерах" згідно з Меморандумом від 7 квітня 2021". Згідно з позицією авторів, проект має сприяти реалізації Меморандуму між державою, містом та інвесторами – Stolitsa Group, який планує завершити добудову понад 11 тисяч квартир ошуканих вкладників банку "Аркада".