У четвер, 21 грудня, журналісти представили огляд цін на рибу та іншу рибну продукцію на ринку "Столичний".
Про це повідомляє Telegram-канал "Апостроф Київ" з посиланням на Апостроф TV.
"Кожного дня фермери з різних куточків України та великі імпортери зі "Столичного" забезпечують Київ та область свіжими продуктами", - уточняють журналісти.
Зокрема, ікра горбуші коштуватиме від 450 грн за 100 гр, кети - від 520 грн.
Сьомга охолоджена на "Столичному" коштуватиме від 450 грн за кг, дорадо – від 290 грн, сібас – від 300 грн, палтус – від 580 грн за кг. Такі рибні позиції як стейк осетра та філе тунця коштуватимуть 750 грн і 600 грн відповідно за 1 кг. Щука і судак на ринку за ціною приблизно 200 грн за кг.
Креветки на "Столичному" за такими цінами – 350 грн за 1 кг тигрової, і канадської (невеликої) – 320 грн за кг.
Наразі "Столичний" у Києві є наймасштабнішим в Україні ринком свіжих продуктів.