RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Загибель молодого лікаря в Києві: свідок розповіла, як п'яний пішохід влаштував ДТП

В Києві п'яний перехожий штовхнув лікаря на велосипеді під колеса вантажівки на Окружній дорозі. Чоловік помер одразу. Завсім поруч знаходилася іншла велосипедистка, яка намагалася допомгти лікарю.

Ольга розповіла "Апострофу", як сталася трагедія.

Жінка знаходилася в трьох метрах від лікаря і викликала швидку постраждалому, коли у постраждалого тріснув череп після удару о бордюр. Як розповіла Ольга, трагедія сталая біля зупинки траспорту "Літвіненка Вольгемут"

"Моя швидкість була меншою за швидкість велосипедиста, я надала йому шлях, за що він зі мною привітався. Ми обидва рухались по тротуару, тримаючись правої сторони, що ближче до дороги. Між нами відстань була 2-5 метрів. Тим часом на зустріч ішов чоловік у нетверезому стані. Він теж рухався, хоч і хитаючись, але по своїй стороні", - говорить жінка.

На її думку, у велосипдиста не було шансів ухилитися від удару.

"Потім раптово він змінив траєкторію руху, та пішов на велосипедиста. Все це сталося за декілька секунд. Велосипедист не мав навіть змоги зробити маневр та об'їхати його. Тобто п'яний, в дуже неадекватному стані, просто врізався своїм тулубом, плечем в велосипедиста, від чього той впав на проїзжаючу на швидкості вантажівку, вдарився об неї (у задню частину автовоза) ,та рикошетом відлетів назад до бордурю, де і розсипались його мізки та череп", - додає вона.

"Тим часом п'ятниця пішов геть, нічого не розуміючи та не визначаючи своєї причасності. Але небайдужі затримали його. Поліція приїхала хвилин за 20, потім "скора", але констатували лише смерть. Завтра їду в слідче відділення".

За словами іншого свідка, котрий спостерігав за трагедією з балкона, п'яний чоловік в останній момент кинувся навперейми велосипедисту, у якого не було шансів уникнути зіткнення або об'їхати його. Потім він продовжив рух, однак був затриманий водієм зупиненого авто.

П'яний чоловік, який штовнув лікаряФото: Андрей Тимофеев

Раніше "Апостроф" повідомляв, що п`яний патрульний поліцейський з Києва влаштував смертельну ДТП у Вінницькій області.