RU  UA

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

​У Києві на жвавому перехресті помітили "камікадзе" на самокаті: відео

Неподалік історичного центру Києва - на перетині вулиць Січових Стрільців та Глибочицької біля станції метро "Лук'янівка" ледь не сталася жахлива ДТП. Там хлопець на електросамокаті, який вирішив, що він камікадзе, перетнув перехрестя на червоне світло, коли там йшов потік автомобілів.

Про це повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний".

Відео відчайдушної їзди потрапило на відеореєстратор одного з автомобілістів, який у той момент також перетинав Глибочицьку з боку центру. На ньому видно, що хлопець замість зупинки почав лавірувати між легковиками, котрі пригальмували.

Нагадаємо, в Одесі чоловік дуже розігнався на самокаті. Гонщик летів по місту зі швидкістю близько 100 км/год, при цьому його швидкість була порівняна з рухом швидкісного мотоцикла.

Також нагадаємо, що легкий електротранспорт - самокати, гіроборди, моноколеса, сегвеї - вже давно стали звичним і доступним засобом пересування у великих містах. Однак такий трафік ніяк не врегульовано Правилами дорожнього руху. Як результат, любителі сегвея і самокатів дедалі частіше потрапляють в аварії і серйозно травмуються.