RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На Київському морі натовп побив туристів і знущалася над ними - поліція на все закрила очі

На Київському морі місцеві жителі без причини били та принижували туристів. Поліцейські за руку привіталися з нападниками та не вжили до них ніяких заходів, крім прохання не виражатися нецензурною лайкою.

Розповідь потерпілого опубліковано в коментарях в Telegram-канал DTP KIEV INFO.

"Стався неприємний інцидент в Нових Петрівцях на пляжі.

В ніч з 24 на 25 липня було вчинено напад групою осіб", - йдеться в повідомленні.

Автор публікації розповів, що разом з другом і двома дівчатами приїхав до Київського водосховища. Туристи поставили намети, після чого на них напала група, в якій було не менше 10 хлопців і дівчат.

Спочатку вони зажадали, щоб відпочиваючи переміститися з пляжу на 30 метрів, а після почали бити одного з них.

Також потерпілий повідомляє, що їм погрожували, намагалися поставити на коліна і змусити носити дрова, тобто просто знущалися без жодних причин. В ході конфлікту йому розбили телефон.

Нападники заявляли, що туристи можуть викликати кого завгодно, їм все одно нічого не буде. Як виявилося пізніше, впевненість зловмисників у своїй безкарності, мала під собою підстави.

Постраждалим все ж вдалося викликати співробітників поліції, але, коли вони приїхали, то привіталися з правопорушниками за руку. Нападники продовжували погрожувати та виражатися нецензурною лайкою навіть у присутності правоохоронців, які попросили їх цього не робити. В результаті поліцейські не вжили жодних заходів.

"Нікого з цієї компанії не затримано, жодну особистість не встановлено", - пише автор коментаря.

Він повідомив, що в результаті "зустрічі з місцевими жителями" отримав струс мозку і забої. Також він заявив, що у нього є аудіозаписи загроз тих, хто на них напав, і відео розмови з поліцією. За його словами, справу намагаються зам'яти, тому що хтось з нападників, ймовірно, має серйозні родинні зв'язки.

Раніше ми писали, що в Києві затримали автомобіль Dodge, пасажири якого напали на чоловіка в Солом'янському районі та відібрали у нього гроші.