RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

При дітях і жінках: з'явилося відео перестрілки в київському ресторані

У червер, 12 серпня, в Києві п'яний чоловік з Донецької області влаштував хаотичну стрілянину у ресторані, де знаходилися відвідувачі. З його автомобіля вилучили купу зброї. Йому загрожує від 3 до 7 років у в'язниці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Біля ресторану між двома компаніями невідомих сталася бійка. Відвідувачі закладу, серед яких були діти і жінки, лягли на підлогу.

"Один із опонентів почав хаотичну стрілянину, після чого учасники інциденту втекли. Правопорушник знаходився у стані алкогольного сп'яніння та не зміг пояснити свої дії. Поліцейські виявили та вилучили 14 гільз для пристрою травматичної дії, магазин, імовірно, від пістолету та шість предметів, схожих на набої", - повідомляють правоохоронці.

Із автомобіля, на якому приїхав правопорушник, вилучили дозволи на зброю, велику кількість патронів різного калібру, предмети, схожі на автомат Калашникова та мисливські рушниці.

"Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – уродженець Донеччини, 1986 року народження. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - додають у пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Києвом правоохоронці затримали хулігана, який влаштував стрілянину в натовпі. Стрілець хотів помститися за брата, але потрапив у своїх батьків.