RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Кримінальний "інтернаціонал": під Києвом росіянин і українець зв'язали і пограбували господарку особняка, відео та фото

Під Києвом українець і росіянин увірвалися в будинок жінки та винесли звідти понад 10 тисяч євро. Їм загрожує від 4 до 8 років у в'язниці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

17 липня 48-річна жителька села Лютіж, Вишгородський район, повідомила правоохоронцям, що невідомі вночі проникли у будинок, зв’язали її та вкрали годинники, ювелірні вироби та гроші.

Виявилося, що зловмисники потрапили у будинок через балкон на другому поверсі. Аби жінка їх не впізнала, вони зав’язали їй очі та відвели у підвал, де зв’язали і руки. Чоловіки викрали з сейфу ювелірні вироби, годинники, а також 10 000 євро та 5000 доларів.

Поліція затримала 35-річного уродженеця РФ, що проживає у місті Ірпінь, та 44-річного мешканеця того ж самого міста. На місці їхнього проживання виявили балаклави, мобільні телефони, банківські картки, гроші та ін.

"Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) КК України", - повідомили у поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що грузина Роберта Расояна, якого розстріляли в столиці, двічі оголошували в розшук в Україні.