RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Події

Новини

27 вересня

Всі новини

Помстилися за "скривдженого" сина: в Києві два хлопці підуть під суд за жорстоке вбивство

У травні в Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які з помсти живцем спалили людину. Один із затриманих вирішив таким чином помститися незнайомцю за образу свого прийомного малолітнього сина. Тепер вони можуть провести все життя за ґратами.

Про це повідомляє Національна поліція столиці.

Правоохоронці встановили, що 41-річний безхатько жив в покинутій будівлі та часто сварився з неповнолітніми, які проводили там час.

У травні після однієї зі сварок один з дітей розповів про неї вітчиму, 1997 року народження, після чого той разом з товаришем, 2002 року народження, вирішив помститися незнайомцеві.

Зловмисники облили незнайомця легкозаймистою речовиною, після чого підпалили його одяг за допомогою запальнички.

Потерпілий отримав близько 80% опіків тіла і через кілька годин помер у лікарні.

Нелюдських "месників" затримали та повідомили їм про підозру за п. 4, п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб).

Зараз матеріали справи передано до суду. Зловмисникам загрожує від десяти до п'ятнадцяти років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Раніше ми писали, що під Одесою діти 13-ти та 12-ти років по-звірячому вбили безхатька через булочку, яку той не захотів для них попросити у людей.