RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ситуація нагадувала 90-і: у Києві посадили у СІЗО чоловіка, який тероризував весь двір

У Києві агресивного чоловіка відправили до СІЗО після численних скарг сусідів. Він довгий час тероризував мешканців двору на Оболоні, підпалюючи квартири, двері та нацьковуючи свого пса на їхніх вихованців.

Про це повідомляє "Вікна-новини".

Конфлікт Сергія Корнієнка з іншими мешканцями розпочався через паркомісце, але згодом кривдник почав влаштовувати "вибрики як у 90-х". Він організовував підпали та вимагав гроші. За словами сусіда Тараса, чоловік розлютився на нього через встановлення камер відеоспостереження та побив, а також замалював йому двері.

"Вони підпалюють колесо, обливають його сумішшю, підпалюють і підпирають чимось двері у під'їзді. Так у будинку вже згоріла ціла квартира", - розповів Тарас.

Поліція довго ігнорувала скарги сусідів. Проте все змінилося, коли його спільників спіймали на місці злочину під час організації підпалу. Далі правоохоронці вийшли на ціле злочинне угруповання, учасником якого був і Корнієнко.

На засіданні Сергій показово плакав на камеру та запевняв, що його оббрехали. На даний момент він перебуває у СІЗО і може вийти під заставу у 180 тисяч грн. Наразі перевіряється причетність Корнієнка до ще 10 злочинів.

Нагадаємо, що чоловіка, який раніше нацьковував свого собаку на домашніх улюбленців сусідів, також звуть Сергій Корнієнко. Хазяїна стаффордширського тер'єра затримала поліція.