RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Розтяла вени і кинулася під вантажівку: у Києві дівчина вирішила звести рахунки з життям, відео

В одному із супермаркетів на вулиці Миропільській у Дніпровському районі Києва неадекватна дівчина розтяла вени на руках, після чого кинулася код колеса вантажівки неподалік станції метро "Чернігівська".

Про це повідомляє один із київських Telegram-каналів.

Охорона супермаркету звернула увагу, що молода жінка ходить по магазину і ріже собі руки чимось схожим на тесак. Потім вона вийшла з супермаркету і побігла вздовж дороги. Через кілька хвилин вона перестрибнула через паркан з боку трамвайних колій і потрапила під вантажівку.

За словами шокованого водія, на момент наїзду він навіть не зрозумів, звідки взялася дівчина – тільки відчув удар і зупинився. Постраждалу 1990 року народження з тяжкими травмами госпіталізували до лікарні.

У мережі з'явилося відео моменту, де жінка робить крок на проїжджу частину, де вантажівка чіпляє її бампером, після чого її відкидає у паркан і вже після цього потрапляє під задні колеса.

Відео 18+

Нагадаємо, у ніч на 8 грудня у Харкові молода жінка задушила дворічного сина, а потім вирішила покінчити життя самогубством, стрибнувши з вікна.