RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Україні архімандрит потрапив у гучний секс-скандал: відео та всі подробиці

Французький аспірант Ніколя Імбер звинуватив архімандрита Ахілла у зґвалтуванні. 25-річний хлопець написав заяву на священика. Проте панотець заперечує свою провину.

Про це повідомляє ТСН.

Іноземець приїхав до Києва досліджувати православ’є. Під час візиту до столиці він зустрівся зі священиком УПЦ Московського патріархату, який мешкає у Київській області, у селі Горенка.

Панотець показав французові свої володіння, а потім запросив за стіл. Незважаючи на суворий піст, вони вживали міцні настоянки.

За словами хлопця, після кількох чарок йому стало погано, у нього піднялася температура. Сам священик запропонував йому залишитись на ніч.

В результаті у хлопця виявили COVID-19, який покликав на допомогу архімандрита.

Тоді він сказав мені: "Іди сюди! Побудь поруч зі мною, заспокойся, все буде добре". І поки я був сонний, він зробив, що він зробив, поки я був сонний, із температурою" , – розповів Ніколя.

Іноземець втік, написавши заяву в поліцію, і опублікував їхнє листування в мережі.

Священик заперечує свою провину. Він розповів, що саме Ніколя попросив у нього переночувати. Йому видали постільну білизну та окреме місце.

"Я вважаю, що це підстава. Поліція займається цим. Адже я теж не чекатиму, коли такі звинувачення звучатимуть", - заявив священик.

Також він зазначив, що побачив в іноземці дивну та агресивну поведінку: "Я навіть запідозрив, що він прийняв якісь ліки чи щось таке. Коли я його виправдовував, він агресивно почав себе поводити", - зазначив він.

У поліції чекають на результати судово-медичної експертизи. Наразі виробництво відкрито за статтею "побої та мордування".

Раніше "Апостроф" писав, що мешканця Київської області, який зґвалтував 8-річну дівчинку на очах у її молодшого брата, засудили до 15 років у в'язниці.