RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Образився, що не дала грошей: у Києві хлопець гітарою забив матір до смерті

У Києві син сильно побив 65-річну матір за те, що вона не дала йому грошей. Коли він зрозумів, що жінка мертва, викинувся вікна квартири. Тепер йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє Національна поліція Києва.

На Борщагівці на вулиці Академіка Корольова чоловік вистрибнув із вікна хрущовки, після чого його відвезли до лікарні. З'ясувалося, що у квартирі на п'ятому поверсі, звідки вистрибнув хлопець, було тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

За словами начальника Святошинського управління поліції м. Києва Петра Токаря, 26-річний зловмисник вимагав у матері гроші, а після відмови став завдавати ударів по голові гітарою та стільцем. Зрозумівши, що жінка мертва, він вийшов у вікно.

Фігуранту повідомили про підозру за п. 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Також заплановано проведення судово-психіатричної експертизи для встановлення його осудності. Киянину загрожує до 15 років позбавлення волі чи довічне.

Раніше ми писали, що під Києвом чоловік убив 50-річну матір гантелею і перерізав собі горло.