RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Ви мене затопили: у Києві чоловік вчинив стрілянину у сусідів, фото

Столичні поліцейські затримали в Дарницькому районі чоловіка, який вчинив стрілянину в будинку, де проводились ремонтні роботи.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції України у Києві.

Інцидент стався у багатоповерхівці на вулиці Бажана. Між двома мешканцями виник конфлікт, оскільки, за словами одного з них, його квартиру затопили.

Спочатку передбачуваного потерпілого запустили у квартиру, щоб він упевнився, мовляв, усе гаразд. Однак він через якийсь час повернувся і захотів ще раз пройти до приміщення, де проводилися роботи. Один із робітників його не пропустив, після чого чоловік дістав пістолет і вистрілив йому в ногу.

За підозрою у скоєнні хуліганських дій було затримано 27-річного місцевого жителя - також було вилучено пістолет "Форт-12Р" калібру 9 мм.

За цим фактом порушено провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Зловмиснику може загрожувати цілодобовий домашній арешт, а за застосування вогнепальної зброї у хуліганських цілях – від трьох до семи років позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли, що кількість постраждалих у результаті конфлікту зі стріляниною в центрі Києва 2 лютого збільшилася.