Події

Низка потягів до Києва затримується: в "Укрзалізниці" назвали причину

У понеділок, 14 серпня, на ділянці "Укрзалізниці" у напрямку Києва сталася транспортна подія з вантажним поїздом. Низка потягів, що прямують до Києва і у зворотному напрямку буде затримано.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби "Укрзалізниці" в офіційному Telegram-каналі.

Читайте також: Якась чудасія: українці скаржаться на дивні проблеми з квитками на потяги "Укрзалізниці"

Повідомляється, що транспортна подія сталася на Київщині. Через це потяги, які найближчим часом прибуватимуть до Києва будуть рухатися по зміненому маршруту із затримкою до 1,5 годин. Так само прямуватимуть із затримкою потяги і в зворотному напрямку.

"Це стосуватиметься поїздів №729 Черкаси - Київ (і зворотний рейс), №733 Дніпро - Київ (і зворотний рейс), №131 Дніпро - Львів, №43 Черкаси - Івано-Франківськ (і зворотний рейс), №731 Запоріжжя - Київ (і зворотний рейс), а також №790 Київ - Кременчук, №102 Краматорськ - Херсон, №38 Киів - Запоріжжя, №80 Київ - Дніпро", - йдеться в повідомленні.

Також в "Укрзалізниці" попередили, що зміна маршруту зазначених рейсів може спричинити затримки інших рейсів, в тому числі приміських, що прямують через Фастів та Білу Церкву.

"Укрзалізниця" максимально оперативно організувала обʼїзд ділянки, щоб скоротити затримки для поїздів: приносимо вибачення за ситуацію та працюємо над якнайшвидшим вирішенням проблеми", - пообіцяли у відомстві.

Раніше ми розповідали, що "Укрзалізниця" запускає додаткові поїзди на популярні напрямки.

  • Вас може зацікавити:

Бариги нікуди не зникли? "Укрзалізниця" оскандалилася з продажем квитків на потяг "Київ-Варшава"

"Укрзалізниця" втрапила в новий скандал: українку з 6-річним сином не пустили до жіночого купе

Все дуже сумно: жінка розповіла про проблеми під час огляду на залізничному вокзалі у Києві. Фото і відео