RU  UA

Вівторок, 22 жовтня
  • НБУ:USD 40.97
  • НБУ:EUR 44.35
НБУ:USD  40.97
Події

Новини

22 жовтня

Всі новини

Корупційний скандал: Прокопів написав заяву на звільнення

Заступник голови КМДА Володимир Прокопів після нещодавно опублікованого журналістського розслідування, де його запідозрили в корупції, подав заяву на звільнення з посади.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я з повагою ставлюся до роботи правоохоронних органів та інших контролюючих державних служб. Тому, якщо останні будуть вбачати у моїх діях ознаки порушень, готовий і відкритий до перевірки. Для мене важлива моя репутація та чесне імʼя моєї родини", - зазначив Прокопів.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів із проханням провести перевірку заступника голови КМДА Володимира Прокопіва після нещодавно опублікованого розслідування. На цей час він відсторонив посадовця від виконання обовʼязків заступника голови КМДА із самоврядних повноважень.

Видання Bihus.Info опублікувало розслідування, в якому зазначається, що родина заступника голови КМДА Володимира Прокопова за роки роботи в Київраді та міській адміністрації придбала низку комерційної та житлової нерухомості. В деяких випадках - за нижчими ринкової вартості цінами.