RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

​Названо знаки Зодіаку, на яких чекає великий успіх у жовтні

Деяких представників знаків Зодіаку очікує успіх у бізнесі в жовтні.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.com.

Скорпіони

На вас чекає вдача з 1 по 12 жовтня. У ці дні успіх у діловій сфері забезпечений. Завдяки проникливості Скорпіони зможуть уникнути обманів в переговорах і угодах. А переконливість допоможе відстояти свої інтереси.

Але вже після 12 жовтня справи в бізнесі не будуть такими успішними. Але новий пік успіху припаде на 25 жовтня. Тоді акцентуйте увагу на своїх знаннях і навичках - саме вони допоможуть вам у подальшому. Якщо виникне ідея піти розвиватися далі, то реалізуйте її, це також принесе свої плоди.

Тельці, Діви, Терези

Цим знакам пощастить в жовтні налагодити відносини з колегами, роботодавцем, клієнтами та партнерами. Велику роль в цьому відіграє особиста симпатія.

Стрільці

Ви зможете отримати вдачу замість когось, помилковим шляхом. Але не пропустіть цей шанс, аналізуйте добре інформацію.

Близнюки і Водолії

25 жовтня не бійтеся своїх ідей, навіть якщо вони на мить здаються божевільними. Цей день може стати початком для їх реалізації.

Близнюкам варто опрацювати свої ідеї і приступити до виконання. А Водолії навпаки, не будуть сповнені задумок, але хоча б одна ідея теж може принести успіх. Обміркуйте її в майбутньому і почніть втілювати в життя.

Козероги

16 жовтня може стати днем відкриття вашого бізнесу, або просування вже наявної справи.

Раки

Вдалим для вас стане 2 жовтня. Ви зможете завершити діловий проект, над яким давно працювали. Але також ви можете відчути переломний момент, але тоді отримаєте розуміння про подальшу перспективу вашої діяльності.

Леви

Ваша ситуація буде такою ж як і у Раков, але 31 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", в жовтні зірки допоможуть закласти міцний фундамент для майбутніх фінансових досягнень і перемог представникам трьох знаків Зодіаку - Овнам, Близнюкам і Ракам.