RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 12 вересня: грошові надбавки у Терезів і помилкові надії у Козерогів

У цей день багато відчують вплив Фортуни. Хочете знати, що вас чекає 12 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто отримає бажане, кого чекає вихід з важкої ситуації, а кому варто попросити допомоги.

Овен

Ваші надії виправдаються дуже несподівано і приємно. Також багато хто буде намагатися вам догодити, навіть ваші капризи будуть легко сходити вам з рук. Але не дозволяйте собі сідати людям на шию.

Телець

Не намагайтеся впоратися з усім самостійно, якщо вам потрібна допомога, варто про неї попросити. Люди легко йтимуть з вами на контакт, тому великий шанс зібрати хорошу команду для подальшої роботи.

Близнюки

У Близнюків імовірний вихід з кризової ситуації. Незважаючи на велику кількість різних випробувань, ви зможете гідно впоратися з поставленими завданнями. Якщо проявете сильні сторони вашого характеру, зможете домогтися бажаного авторитету.

Рак

Не намагайтеся впоратися з усім самостійно, якщо вам потрібна допомога, варто про неї попросити. Люди легко йтимуть з вами на контакт, тому великий шанс зібрати хорошу команду для подальшої роботи.

Лев

Будьте обережні, як морально, так і фізично. У цей день велика ймовірність отримати травму. Побережіть себе і не займайтеся нічим небезпечним. Кращим рішенням буде побути вдома або в офісі, не навантажуючи себе важкою роботою.

Діва

У вас багато претензій до оточуючих, але чи виправдані вони? Постарайтеся почути інших людей, у них теж є свої точки зору. Ви не можете бути праві абсолютно завжди, як би вам того не хотілося.

Терези

Є шанс отримати підвищення або надбавку до зарплати. Поговоріть з начальством про ваші ідеї, зараз вас повинні почути. Також варто відстоювати свою точку зору, адже, швидше за все, ви маєте рацію. Але спочатку переконайтеся в тому, що ваші переконання вірні.

Скорпіон

День буде спокійним і плавним. Сюрпризів не передбачається, тому просто розслабтеся і робіть те, що запланували. Не варто рватися до нових вершин, зараз вони не будуть даватися легко. Зачекайте і досягнете більшого.

Стрілець

Для вас настає плідний період, постарайтеся скористатися цим, щоб закрити давні справи і домогтися успіху в нових починаннях. На любовному фронті все буде не дуже гладко, але вам вдасться розібратися з накопиченими проблемами.

Козеріг

Зараз буде виходити далеко не все. Не варто плекати себе помилковими надіями, щоб потім не довелося засмучуватися. Краще постарайтеся мислити прагматично і продумувати все детально. Так ви зможете знизити ризик розчарувань.

Водолій

У цей день все буде здаватися занадто складним. Робочі питання будуть даватися вам важко, те ж саме буде відбуватися і на особистому фронті. Постарайтеся не нервувати і відкласти справи, які не вимагають термінового втручання.

Риби

В цей день великий шанс вступити в авантюру. Ваше бажання виділитися може зіграти з вами злий жарт. Будьте обережні у всьому, що стосується ризику, зараз ви легко можете втратити більше, ніж вкладаєте.

Більше гороскопів на кожен день для всіх знаків Зодіаку:

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймГороскоп
Теги: