RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 10 вересня: Козерогам потрібно зупинитися, а Рибам варто приділити час дому

У цей день важливо сконцентруватися на давніх планах. Хочете знати, що вас чекає 10 сентября? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна боятися ризикувати, хто опиниться в пастці своїх ідей, а хто зможе завершити старі завдання.

Овен

У цей час вам не можна боятися ризикувати. Беріться за нові завдання і сміливо крокуйте назустріч новим емоціям. Якщо хочете змінити імідж, займіться цим прямо зараз. І нехай зміни будуть максимально несподіваними.

Телець

Вам зараз краще сконцентруватися на своїх внутрішніх переживаннях. Ваш настрій повністю залежить від ситуації на любовному фронті. Якщо зможете налагодити особисте життя, почнете отримувати задоволення і від всього іншого.

Близнюки

В цей час ви можете опинитися в пастці власних ідей. Ваші плани почнуть вас дратувати, вам захочеться терміново все поміняти і внести найнесподіваніші корективи. Не робіть нічого спонтанного.

Рак

Скільки вам ще потрібно знаків, щоб нарешті зробити крок вперед? Ваші страхи мають колосальний вплив на всі сфери вашого життя. Якщо ви зараз не візьмете себе в руки, так і будете залишатися заручником ситуації.

Лев

Не біжіть за своєю долею, вона сама вас зловить, коли настане потрібний момент. Все найпрекрасніше зазвичай трапляється саме тоді, коли ми цього зовсім не чекаємо. Просто відпустіть ситуацію і поспостерігайте за нею зі сторони.

Діва

Ви можете почати відчувати себе примхливою дитиною. Все буде дратувати, ви будете постійно вимагати уваги і розуміння. Пам'ятайте, що оточуючі не зобов'язані виконувати всі ваші примхи.

Терези

Ви можете нарешті завершити давні завдання. Це допоможе видихнути і переосмислити ситуацію. Не поспішайте робити різкі висновки в особистому житті. У цій сфері зараз все може бути зовсім не так однозначно.

Скорпіон

Совість не дозволить вам зробити серйозну помилку. Варто прислухатися до свого внутрішнього голосу, щоб не опинитися в глухому куті. Ви - лідер по натурі, але зараз краще прийняти позицію людини з команди.

Стрілець

Дайте спокій вашому минулому, воно і так вже принесло вам чимало клопоту. Поки ви боїтеся подивитися вперед, майбутнє ніяк не може наступити. Пам'ятайте, що ви минулий і ви нинішній - це зовсім різні люди.

Козеріг

Зупиніться на хвилинку і просто подумайте, чи нічого ви не забули сьогодні зробити? Швидше за все, через постійний поспіх з вашого голови вилетіло якесь важливе завдання. І не забувайте про свою половинку.

Водолій

Не переживайте через новий обсяг справ. Він здається вам неприємним просто тому, що ви поки до нього не звикли. Зміна завдань, насправді, тільки ще більше полегшить вашу роботу. Просто до неї потрібно пристосуватися.

Риби

У цей час потрібно налаштуватися на домашній затишок. Всі справи, які будуть стосуватися сім'ї, будуть завершуватися успішно. Приділіть час вашим близьким, їм це дуже стане в нагоді. Та й вам самим не завадить.

Більше гороскопів на кожен день для всіх знаків Зодіаку:

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймГороскоп
Теги: гороскоп