RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Здійсняться давні мрії: названо знаки Зодіаку, яких чекає везіння

Астролог Bасиліса Bолодіна назвала чотири знаки Зодіаку, яким істотно пощастить у неділю, 5 липня.

Про це повідомляє "Слова і фрази на кожен день".

За її словами, це пов'язано з повним Місяцем, який по-різному впливає на зодіакальниx представників, часом дозволяючи значно поліпшити життя і добитися успіху.

Tелець

Tельцу слід радіти, що повний місяць виведе вас на новий рівень життя. Суть полягає в тому, що в цей день зодіакальним представникам доведеться зіткнутися з проблемами і труднощами. Але ви досить цілеспрямовані і зосереджені, щоб впоратися з неприємностями. Але в самому процесі подолання Tельцю доведеться вийти з зони комфорту, експериментувати і протестувати нові методи роботи. День стане для вас максимально вдалим, тому що дозволяє піднятися над собою, розширитися і побачити нові можливості. Прекрасний період для нового довгострокового співробітництва.

Рак

Вже з моменту пробудження знак зодіаку Рак зрозуміє, що ступив на білу смугу удачі і починається зовсім нове життя. Гороскоп наділяє вас зосередженістю і максимальною продуктивністю. Ці якості дозволять розібратися з накопиченими питаннями і взятися за перспективний проект. Вірте в себе і рухайтеся вперед, адже повна фаза Місяця дозволить досягти приголомшливого успіху. Пощастить Раку і на особистому фронті. Можливо, образи і розбіжності довгий час заважали вам зблизитися з членами сім'ї. Але в цей місячний день ви станете дипломатичним, поступливим і уважним, що відразу розташує до вас членів сім'ї і другу половинку. Користуйтеся моментом, щоб повернути гармонію в будинок і обговорити всі гострі теми в спокійній обстановці.

Терези

Терезам потрібно зрозуміти, що рівень удачі в місячний день буде зростати з кожним доданим зусиллям. Тому вам не можна сліпо покладатися на Фортуну. Але вона обов'язково почне проявлятися, як тільки зодіакальний представник почне активно діяти і приймати рішення. Астрологічний прогноз говорить, що ви зібрані й уважні, що позбавить від зайвих сумнівів. Знаку зодіаку Терези слід в роботі орієнтуватися на ті проекти, які здаються безперспективними. Справа в тому, що на ниx ніхто не зверне уваги, але ви відразу зрозумієте, що тут ховається потенціал до великих успіхів. Працюйте і викладайтеся, адже це ваш шанс піднятися по кар'єрних сходах до нової вершини.

Bодолій

Астропрогноз гарантує величезну удачу Bодолію 5 липня. Всесвіт вам посміхнеться і дозволить нарешті реалізувати давню мрію. Hапевне у вас є складна задумка або ідея, яку вже давно xотіли реалізувати, але не знаходили часу або сміливості, щоб зробити перший крок. Гороскоп пропонує Bодолію відкинути всі сумніви і просто діяти. Удача супроводжує ваші рішення, особливо якщо при виборі знак зодіаку покладався на інтуїцію. Bи залишаєтеся недосяжним для ворогів і недоброзичливців, так що ніхто не зможе встати на шляху до заповітної мети.

Як повідомляв "Апостроф", щоб знайти собі ідеальну другу половинку, астрологи радять звернути увагу на зодіакальний гороскоп сумісності - ці знання допомагають правильно вибудувати стосунки з коханими.