RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Вирішила сховатися: з'явилися несподівані подробиці скандалу навколо Заворотнюк

У мережі з'явилися несподівані подробиці про Анастасію Заворотнюк, яка майже рік бореться з тяжкою хворобою, актриса могла сховатися від проблем за недугою.

Практично відразу після того, як стало відомо про хворобу актриси, з'ясувалося, що "прекрасна няня" має шалені борги. У зв'язку з чим в російському шоу-бізнесі припустили, що Заворотнюк вирішила "сховатися за хворобою" і перечекати.

Що цікаво сім'я актриси так і не розповіла, що саме відбувається з Заворотнюк, не підтвердивши і не спростувавши факт хвороби.

Пізніше стало відомо, що проти Заворотнюк було відкрито кілька проваджень, однак через хворобу вони через час були припинені.

Правда недавно іменитий російський адвокат Сергій Жорін зізнався, що насправді грошові проблеми зірки нікуди не пішли, і актриса має чимало непогашених боргів.

Жорін додав, що через це Заворотнюк розшукували судові пристави. Але потім податкові органи залишили знаменитість в спокої, закривши деякі справи.

Але днями з'ясувалося, що за актрису знову взялися податківці. Поки неясно, з чим саме пов'язаний такий поворот справ.

Джерела з оточення актриси зізналися, що сім'я прийняла складне для себе рішення виставити на продаж шикарний особняк Анастасії Заворотнюк в Підмосков'ї, мабуть щоб оплатити борги.

Як повідомляв "Апостроф", з вересня минулого року актриса Анастасія Заворотнюк знаходиться під наглядом лікарів в одній з клінік Москви. Підтвердженням цієї інформації стало перебування в цьому ж медзакладі її родичів. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, ЗМІ приписують знаменитості рак головного мозку.

За час лікування актриси місцева преса щонайменше кілька разів змінювала свої "діагнози" і передбачення щодо долі Заворотнюк. У свою чергу, її родичі та колеги вже неодноразово просили громадськість не спекулювати на здоров'ї їх члена сім'ї.