RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Кума Порошенко видала перл: у мережі сміються

У мережі підняли на сміх народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" та куму українського президента Оксану Білозір, яка заявила, що є "консолідуючим елементом" Верховної Ради.

Заяву Білозір прокоментував у своєму Facebook журналіст Євген Кузьменко.

"Є на світі люди, які насправді - не ті, ким вони здаються. Наприклад, хто, по-вашому, така Оксана Білозір? Ось-ось, чую вже впевнені, ніби з Вікіпедії, відповіді: мовляв, українська співачка і політичний діяч. Народна артистка України, професор. Міністр культури і туризму України. Народний депутат України четвертого, п'ятого, шостого, а тепер ще й нинішнього, скликань. Досить? Ні, хлопці, ніфіга ви про Оксану Білозір не знаєте. На щастя, вона сама в коментарі "Плюсів" проговорилася:

"Я хочу вам нагадати, що за межами нашого українського парламенту лежать зранена душею і тілом українська держава та українське суспільство. Вони шукають точку опори в собі, у своїх сім'ях, у своїх родинах і в нашій українській державі. Я – консолідуючий елемент нашого українського парламенту".

Як говорили підпільні перекладачі з прищіпкою на носі, ти зрозумів, мать твою, хто це? "Консолідуючий елемент нашого українського парламенту"!! П'ятий тобто елемент, мать вашу! Лілу Білозір! Довічний, мать твою, мультипас! Порятунок, мать нашу, зраненої душею і тілом планети Земля! Сиджу ось тепер і думаю: може, ще не пізно її з Брюсом Віллісом повінчати? Хто знає, він зараз вільний?" - написав журналіст.

Нагадаємо, Оксана Білозір увійшла до Ради за списком "Блоку Петра Порошенко" після призначення 12 травня лідера фракції Юрія Луценка на посаду голови ГПУ.

Як повідомляв "Апостроф", минулого року Білозір розповіла історію про те, яким чином вона потрапила в політику.