Люди Януковича потужно "розрекламували" книгу Савченко

Колишній перший заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов та одіозний політик, екс-депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко негативно висловилися про зміст книги української льотчиці та нардепа Надії Савченко "Сильне ім'я Надія".

"Вчора я був абсолютно впевнений, що це фейк, але сьогодні друзі купили в київському магазині книгу нового українського героя, депутата і члена ПАРЄ. Що сказати. Я такого свинства, сексуальної заклопотаності та брудної вульгарності не пам'ятаю навіть у чоловічій компанії. Але почути таке від жінки і побачити у вільному продажу на полицях книжкових магазинів - це очевидний перебір", - написав на своїй сторінці у Facebook Портнов.

"Думаю, що революційним патріотам і героям Майдану потрібно потихеньку знімати каструлі з голови і одягати на той орган, який після повернення з катівень герой докладно, барвисто і з натхненням описала в численних місцях свого бестселера. Публікувати уривки книги не буду, хто захоче сам знайде, вони вже з'явилися в мережі (можна одразу зі стор 223, тому що далі зовсім брудно)", - додав він.

Його "рецензію" прокоментувала у соцмережі Олена Бондаренко: "Найкраща рецензія на щось (це книгою назвати неможливо) Надії Савченко. Стикалася в мережі з уривками - думала фейк. Виявляється, правда. Дещо вийшло".

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті оприлюднили аудіозапис глав з книги спогадів Надії Савченко.