Чутки про нового спонсора повалення влади України розбурхали мережі

Директор компанії Berta Communications, політтехнолог Тарас Березовець вважає, що блокування роботи Верховної Ради фракціями "Батьківщина" і "Радикальна партія Олега Ляшка" є відповіддю на переслідування народного депутата з групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Про це Березовець написав на своїй сторінці у Facebook.

"Блокування роботи Верховної Ради Батьківщиною і Радикальною партією - це не тільки свідчення того, що нормальної парламентської опозиції з них не вийшло і їм реально нічого запропонувати в якості альтернативи, крім популістського дискурсу. Це не тільки демонстрація перед держсекретарем Джоном Керрі недієздатності Верховної Ради", - зазначив політтехнолог.

"Це в першу чергу ответочка за переслідування спонсора Олександра Онищенка та відпрацювання перед ним теми, що кошти будуть відпрацьовані і про нього не забудуть. Забудуть, і причому дуже швидко. Як до того забули "незамінних" Клименка, Арбузова, Фірташа. Просто деякі сильно пожвавилися після нещодавньої заяви Онищенка, що він почне фінансувати зміну влади в країні", - додав Березовець.

На цю публікацію гостро відреагували користувачі соцмереж.

"Час вже Йулько-Ляшкам виходити з транспарантами: "Не забудемо, не пробачимо!" - пише в Twitter Шкварки News.

Як повідомляв "Апостроф", 5 липня Верховна Рада зняла недоторканність з Олександра Онищенка і дозволила його арешт.